Skip to main content

Mijn naam is Dion van Welie en ik ben de trotste eigenaar van Life.Switch PT.

Al mijn hele leven raak ik gefascineerd door topsporters of mensen met bijzondere skills. Als ik dan iets bijzonders zag wilde ik dit ook kunnen ! Dat begon als klein kind met urenlang een bal hoog houden en dat duurt nu nog voort in de vorm van krachttraining. “You practice and you get better, It’s very simple.” , is een uitspraak van een bekende inspanningsfysioloog die mijn visie over mentale- en fysieke ontwikkeling volledig omvat.

Sinds 2017 geef ik al training en heb al heel veel mensen zich uitzonderlijk zien ontwikkelen. Dit geeft mij vandaag de dag nog zoveel energie dat ik mezelf ook graag blijf ontwikkelen. Zo heb ik na het behalen van mij CIOS-sport en bewegen Fitness diploma ook mijn fysieke-en hersteltrainer diploma gehaald. In 2020 studeerde ik af als Sportvoedingsdeskundige en momenteel ben ik mezelf volledig aan het verdiepen in de inspannings- en sportfysiologie.

Life.Switch

0:46

Onze locatie

Het fijne aan outdoor trainingen is allereerst uiteraard de frisse lucht. Daarnaast zitten hier ook een aantal extra gezondheidsvoordelen aan. Deze voordelen zijn uiteraard extra, want ook binnen sporten is beter dan niet sporten!

Naast dat uit onderzoek blijkt dat outdoor sporters minder last hebben van spanning, boosheid en depressies heeft het ook een ander bijkomend voordeel dat doormiddel van het UV-licht je lichaam vitamine-D aanmaakt, dit is essentieel voor je botten en immuunsysteem. Een combinatie van een groene omgeving en een hoog zuurstofgehalte zou de sporter ook moeten motiveren om nogmaals een buitenactiviteit te doen.

Op Outdoor locatie worden Personal, Duo en Small Group Trainingen gegeven.

Maar wat nou wanneer het regent, onweert, sneeuwt of vriest? Dan hebben we uiteraard een binnen locatie tot onze beschikking. Onze binnen locatie is een 4 meter hoge loods met 35 vierkante meter beweegruimte die is om getoverd tot krachthonk! Hierin worden eigenlijk alle lessen die ook outdoor aangeboden worden indoor aangeboden. De trainingslocaties bevinden zich op eigen terrein met voldoende parkeer gelegenheid.