Skip to main content

Personal Training, DUO Training en Small Group Training

Personal Trainer in Zevenhuizen / Zuidplas / Rotterdam die jouw kunt helpen bij het behalen van jouw fysieke en mentale doelen !

Als Personal Trainer is het mijn passie om mensen te helpen om fysiek en mentaal sterker te worden.

Dit doe ik op een unieke locatie in Zevenhuizen in de regio Zuidplas waar in- en outdoor training mogelijk zijn.

Als trainer probeer ik mezelf altijd te onderscheiden door trainingen doelgericht en afwisselend te houden, daarnaast vindt ik het belangrijk dat ik een open en eerlijke relatie heb met mijn cliënten. Confrontatie met je eigen gedragingen is de sleutel tot ontwikkeling en daarom vindt ik het dus belangrijk om deze confrontatie met jouw aan te gaan. Het doel hiervan ? Het doel van deze werkwijze is ten alle tijden het behalen van resultaat !

Naast Personal Training is het ook mogelijk om Duo Trainingen en Small Group Trainingen te volgen, dit kan een leuke afwisseling zijn naast je Personal Trainingen of een extra motivatie door samen met andere in een traject te springen, waarbij je werkt aan jezelf !